Werkwijze 1 op 1

Werkwijze

Je stofwisseling, spijsvertering, bloedsuikerspiegel & hormonen weer in balans en verbetering van je klachten door het hormoonbalans dieet

Met mijn gezondheidsprogramma gebaseerd op onder andere  het hormoonbalansdieet verbeteren we de stofwisseling, spijsvertering, en eventuele voedingsgerelateerde klachten en brengen we de hormonen en bloedsuikerspiegel weer in balans.


Hierin bied ik de volgende mogelijkheden:


1 op 1 begeleiding in mijn praktijk aan huis of via telefoon of Zoom

Tijdens het eerste consult (90 minuten) gaan we op zoek naar de oorzaak van het overgewicht en / of jouw voedingsgerelateerde klachten. Dit doen we door een zeer uitgebreide analyse van het huidige eet-, leef- en klachtenpatroon. Ik doe niet aan symptoombestrijding maar ga op zoek naar de onderliggende oorzaak, vandaar dat ik hier uitgebreid de tijd voor neem. Aan het eind van het consult bepalen we samen welke methode het beste bij JOU en jouw wensen of klachten past. 


Om tot een blijvende gedragsverandering te komen werk ik met een vervolgtraject. Na het eerste consult beslis je of je dit traject wil aangaan.


In het tweede consult (90 minuten) starten met de hormoonanalyse*. Je ontvangt mijn boek boordevol informatie, coachingtools, recepten en kennis. Nu kun je dus echt de slag! Maar niet voordat we samen hebben gekeken naar jouw werkelijke doel en naar de grootste valkuilen in je leefstijl van de afgelopen jaren. In de overige 3 consulten (45 minuten) coach ik je stap voor stap naar je doel. Ter ondersteuning mag je tijdens het gehele traject deelnemen aan mijn online Facebook groep waar ik je extra motiveer door middel van videotrainingen & live Q & A 's.1 malige hormoonanalyse* in mijn praktijk aan huis

Heb jij geen behoefte aan een uitgebreid coach traject maar wil je wel advies hoe je jouw hormonen weer in balans kunt krijgen? Kies dan voor mijn uitgebreide hormoonanalyse om er achter te komen welke hormonen er bij jou uit balans zijn. Je krijgt direct tips en (voedings) adviezen om mee aan te slag te gaan inclusief voedingsmiddelenlijst. Uitgebreide bodymeting met schriftelijke uitleg. Inclusief 1 van de boeken Hormoonbalans voor vrouwen, Energieke vrouwen voedingskompas of het Hormoonbalans dieet. Alle ruimte om je vragen te stellen. Deze anaylse is ook zeer geschikt voor een 1 malig uitgebreid advies bij voedingsgerelateerde klachten.


*Bij de hormoonanalyse kijk ik naar symptomen van hormonale problemen zoals een trage of snelle schildklier, te hoog stress hormoon, bijnieruitputting (burn-out), insulineresistentie (op weg naar diabetes), te veel oestrogeen (oestrogeendominantie), te laag oestrogeen (overgang) te weinig testosteron (bij man en vrouw), te veel testosteron bij de vrouw (PCOS).
Hoe te bereiken?

Natuurlijke voeding met lage glycemische index

 


Belastende stoffen uit de voeding

 Beweging

10.000 stappen per dag

 


Stress reductie

 


Mindset

 

Voordelen

Minder belastend voor je alvleesklier

 


Reinigen van de lever, galblaas en alvleesklier


 

Geen vermoeidheidsdips

 


Minder "lekkere trek" en snaaigedrag

 


Direct resultaat

Resultaten

Gezond gewicht

 


Verbetering fysieke conditie

 

Verbetering mentale conditie

 


Fit en vitaal gevoel

 


Geen koolhydraatverslaving

 

Gezonde en strakke huid


bloedsuikerspiegel in balans

Gunstige invloed 

 Resultaten gezien in mijn praktijk bij:

 

Afvallen 

 

Vermoeidheid 

 

Hoofdpijn

 

Maagdarmproblemen 


Ontstekingsklachten

 

Huid problemen

 

KNO-klachten

 

Lipoedeem

 

Artrose

 

Aambeien

 

Haaruitval

 

Allergie

 

Eczeem

 

Psoriasis

 

Stijfheid en RSI

 

Hooikoorts

 

Astma

 

Licht depressieve klachten 

 

Ontstekingen 

 

Wattig in hoofd

 

Menstruatie klachten

 

Overgangsklachten

 Contactgegevens

Concordialaan 145b

4871 ZA Etten-Leur

info@gewichtsconsulentemonique.nl

06-46763931

Tijden

Maandag     9.30-10.30 Burn & Relax Rucphen

Dinsdag       8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Woensdag   8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Donderdag    8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Vrijdag           8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Zaterdag       docent Kosmeoo Health Amersfoort

• Gewichtsconsulente Monique © 2019•