30 dagen detox online

30 dagen detox online

Eerst volgende kickstart 28-08-2019:


In 30 dagen boosten van de stofwisseling, hormonen en de spijsvertering met mijn 30 dagen detox programma online.


Mijn meest succesvolle programma biedt ik nu online aan. En juist door deze intensieve manier van coachen zijn de resultaten nog beter!


Dus:
Voel jij je? Verstopt, zwaar, dik, mat en moe. Heb je weinig energie, je lichaamsgewicht niet onder controle, een trage stofwisseling, spijsverteringsproblemen, slaapproblemen, hoofdpijn, huid problemen, obstipatie, milde vorm van depressie, aanhoudende ontstekingen zoals pijnlijke gewrichten of aanhoudende allergieën, allerlei andere vage klachten enz. Dan is dit DE oplossing voor jou!

Wat gaan we doen?
Eten en drinken van natuurlijke, reinigende voeding die de stofwisseling boost i.p.v. vertraagt

3 x per dag eten (met gewoon eten uit jouw supermarkt) met naar behoefte 1 extra tussendoortje

Opruimen van spijsverteringsslijk dat gewichtsverlies tegengaat en hormonale disbalans veroorzaakt en uiteindelijk ontstekingen kan veroorzaken door het  drinken van kruidenthee (groene thee met kruiden die je gewoon in de supermarkt koopt) die het lichaam zuivert en spijsverteringsklachten verbeterd

Optioneel kruidensupplementen gebruiken

DOE GEWOON MET ONS MEE EN ERVAAR DE EERSTE VERANDERINGEN NA NOG GEEN WEEK EN JE GAAT SUPER ENERGIEK EN FIT HET NAJAAR IN DOOR DEZE LICHTE NATUURLIJKE DETOX ☀️☀️☀️☀️

Prijs: €199,—all in


(exclusief eventuele supplementen a€ 54,95 incl verzendkosten voor 30 dagen)

Maximaal 30 personen en VOL = VOLHieronder wat reacties uit de groep na 25 dagen lichte detox:

 

 • Voel me minder opgefokt. Ik merkte dat ik de afgelopen jaren steeds stijver werd. Pijn hier en daar na het sporten. Mijn lijf voelt nu soepeler 👍 ik heb van de week nog mijn zuurgraad getest en zit nu op 7,5 dus helemaal goed nu 😃 ik ben ong. 3 kg afgevallen maar dat was niet mijn doel. Ik ben zeer bewust geworden van het belang van gezonde voeding en hierdoor geinspireerd! Op naar een volgende fase in het proces.

 • Nu 4,5 kilo kwijt 🎉 En ipv 1,5 liter cola light per dag, 1 glaasje per week. Voel me stiukken beter en geen honger of behoefte aan koekjes, chocola of andere meuk. Ik wordt er blij van 😊

  Afgelopen maand heb ik meegedaan aan het 30 dagen detox programma online. Mijn doelstelling was vooral afvallen. Doordat ik regelmatig stressoren heb, lukte het me niet om kilo's kwijt te raken. Met jouw programma, welke streng is, maar goed vol te houden, vlogen de kilo's eraf. Daar ben ik heel blij mee, maar eigenlijk ben ik nog meer verrast als ik zie hoeveel beter mijn bloeddruk en rust hartslag zijn geworden, ondanks de aanwezige onrust momenteel. Dit is voor mij een extra motivatie om deze aangepaste levensstijl te blijven volgen. Groetjes Danielle


 • Ik ben 4.8 kg kwijt🎉 Ik zit al veel lekkerder in mijn vel. Gisteren een appelflap op mijn werk afgeslagen terwijl ik die heeeel lekker vind. Ik zit in een goede modus. Alleen savonds heb ik het af en toe een beetje moeilijk, overdag geen behoefte aan verkeerde dingen. Dus het gaat goed

 • Bij mij gaat het ook goed dit keer! Geen behoefte aan zoet (at ik toch al zeer weinig), nog geen sterke behoefte aan koffie, daar zag ik het meest tegen op. Voor mij is het zo dat ik drink alleen thee als ik ziek ben......🙄. A.s. maandag zit ik op de 3wk en ben nu ca 2 kg kwijt, maar dat is niet m'n doel zoals je weet. Ik slaap veel beter en voel me fitter!

 • Ik voel me fitter en heb wonderbaarlijk geen behoefte aan koffie, snoep en koek. Ik ben ong 4 kg afgevallen. Ben ik ook zeker blij mee. Ben me meer bewust van gezond eten, geeft Echt een fijn gevoel.Hoe ziet mijn online begeleiding er precies eruit?

 

 • Elke maandag een nieuwe videotraining in de Facebookgroep. Deze zal gaan over een onderwerp waaraan op dat moment behoefte is.
 • Elke woensdagochtend om 9.00 uur een live Coachsessie op Facebook (via Facebook Live), waarin je me live alle vragen kunt stellen die je maar wilt. Het is geen probleem als je hier niet bij kunt zijn. Je kunt namelijk je vraag van te voren stellen en later terug kijken.
 • Elke vrijdag mogen behaalde resultaten gedeeld en gevierd worden in de groep.
 • Ook deel ik foto’s en video's van hormoonproofmaaltijden en recepten in de groep. En natuurlijk is het nog leuker als de groep dit ook doet want zo motiveren en helpen we elkaar.
 • Ik geef je een kijkje in mijn dagelijkse leven en de manier waarop ik probeer zo goed mogelijk hormoonproof te leven binnen mijn eigen drukke leventje als moeder / vrouw en zelfstandig ondernemer. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het jij het niet kunt, want als ik het kan kun jij het zeker!
 • Uiteraard zijn we er om elkaar te motiveren, stimuleren en waar nodig te corrigeren :-)

30 dagen detox  €199


na de 30 dagen detox is verlening per maand a €39 mogelijk


optioneel (wel aan te bevelen) supplementen € 54,95 inclusief verzendkosten Onderwerpen die aan bod kunnen gaan komen

 

Werking van ons hormoonsysteem - Hormoonproof eten - Bewegen en trainen - Stress - Mindset - Supplementen de zin en onzin - Hormoonproofproducten - Ontspanningsoefeningen - Borstgezondheid - Hormoonfactor Schijf van 5 - Door de bomen het bos weer zien - Goede zelfzorg - Recepten hormoonproof maken - Koolhydraten hulp of hype? - Darmen - Spijsvertering - Bloedsuikerspiegel in balans - Stofwisseling boosten - Voedinggerelateerde klachten - Hormoonklachten - Happy door de overgang - Anti-aging - En nog veel, heel veel meer!

 

 

Voor wie ?

Als je wilt gaan voor een blijvende lange termijnsverandering zowel mentaal als fysiek


Als je samen, met gelijkgestemden, deel wilt uitmaken van een betrokken groep zodat je niet alleen door mij gemotiveerd kunt worden maar ook door de groep.

Want samen sta je sterk!

 

Als je dagelijks gecoached wil worden en een stok achter de deur kunt gebruiken

 

Als je gezondheid als uitgangspunt wilt nemen en niet het getal op de weegschaal

Voor wie niet?

Als je niet graag werkt met Facebook

 

Als je liever 1 op 1 werkt dan in een groep

  

Als je een dieet wilt volgen met shakes, repen en calorieën tellen

Voordelen van 30 dagen detox online coaching

-Je kunt overal deel nemen
-In je eigen tijd dus wanneer het jou het beste uitkomt
-Dagelijkse coaching via FB ter ondersteuning
-Ondersteuning door trainingen en live Q & A’s
-We maken met elkaar een echte kick-start (30 dagen)
-De voordeligste manier om je hormonen en spijsvertering weer in balans te krijgen en je klachten te verbeteren
-Je maakt deel uit van een betrokken (besloten) groep zodat je niet alleen door mij gemotiveerd kunt worden maar ook door de groep. Want samen sta je sterk!

-Kun je na de 30 dagen nog ondersteuning gebruiken om jouw leefstijl blijvend voort te zetten, dan is het mogelijk om per maand tegen gereduceerd tarief te verlengen.


Contactgegevens

Concordialaan 145b

4871 ZA Etten-Leur

info@gewichtsconsulentemonique.nl

06-46763931

Tijden

Maandag     9.30-10.30 Burn & Relax Rucphen

Dinsdag       8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Woensdag   8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Donderdag    8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Vrijdag           8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Zaterdag       docent Kosmeoo Health Amersfoort

• Gewichtsconsulente Monique © 2019•