Online groepscoaching

Online Groepscoaching

Online groep Voeding als medicijn

 

De laatste jaren heb ik gemerkt dat er behoefte is aan een meer flexibelere en intensievere manier van begeleiden. Daarnaast heb ik ontzettend veel kennis en ervaring op gebied van afvallen, voedingsgerelateerde klachten en hormonen en wil ik niets liever dan deze kennis met je delen.

 

Mijn online groepscoaching Voeding als medicijn is een besloten groep op Facebook waarin ik jou wekelijks intensief online coach, zodat jij leert hoe je stap voor stap je gezondheid kunt verbeteren en jouw hormonen weer in balans kunt krijgen op een leuke en ontspannen manier.

 

Bij de start van het programma ontvang je een video per e-mail waarin ik jou precies uitleg hoe het programma werkt. Daarnaast ontvang je een voedingsmiddelenlijst (passend bij jouw wensen en klachten) zodat  je meteen aan de slag kunt!

Hoe ziet mijn online begeleiding er precies eruit?

 

  • Elke maandag een nieuwe videotraining in de Facebookgroep. Deze zal gaan over een onderwerp waaraan op dat moment behoefte is.
  • Elke maandagochtend stellen van jouw weekdoel (groot of klein).
  • Elke woensdagochtend om 9.00 uur een live Coachsessie op Facebook (via Facebook Live), waarin je me live alle vragen kunt stellen die je maar wilt. Het is geen probleem als je hier niet bij kunt zijn. Je kunt namelijk je vraag van te voren stellen en later terug kijken.
  • Elke vrijdag mogen behaalde resultaten gedeeld en gevierd worden in de groep (maar dit hoeft natuurlijk niet).
  • Ook deel ik foto’s en video's van hormoonproofmaaltijden en recepten in de groep. En natuurlijk is het nog leuker als de groep dit ook doet want zo motiveren en helpen we elkaar.
  • Ik geef je een kijkje in mijn dagelijkse leven en de manier waarop ik probeer zo goed mogelijk hormoonproof te leven binnen mijn eigen drukke leventje als moeder / vrouw en zelfstandig ondernemer. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het jij het niet kunt, want als ik het kan kun jij het zeker!
  • Ik leer je waar nodig hoe je recepten Hormoonproof kunt maken
  • Uiteraard zijn we er om elkaar te motiveren, stimuleren en waar nodig te corrigeren :-)

3 maanden traject €125Jaartraject €375 Bestaande klanten  (Burn & Relax en 1 op 1 coaching) krijgen nog eens €100 extra korting op het jaartraject

 Onderwerpen die zeker aan bod gaan komen

 

Werking van ons hormoonsysteem - Hormoonproof eten - Bewegen en trainen - Stress - Mindset - Supplementen de zin en onzin - Hormoonproofproducten - Ontspanningsoefeningen - Borstgezondheid - Hormoonfactor Schijf van 5 - Door de bomen het bos weer zien - Goede zelfzorg - Recepten hormoonproof maken - Koolhydraten hulp of hype? - Darmen - Spijsvertering - Bloedsuikerspiegel in balans - Stofwisseling boosten - Voedinggerelateerde klachten - Hormoonklachten - Happy door de overgang - Anti-aging - En nog veel, heel veel meer!

 

 

Voor wie ?

Als je wilt gaan voor een blijvende lange termijnsverandering zowel mentaal als fysiek


Als je samen, met gelijkgestemden, deel wilt uitmaken van een betrokken groep zodat je niet alleen door mij gemotiveerd kunt worden maar ook door de groep.

Want samen sta je sterk!

 

Als je dagelijks gecoached wil worden en een stok achter de deur kunt gebruiken

 

Als je gezondheid als uitgangspunt wilt nemen en niet het getal op de weegschaal

Voor wie niet?

Als je niet graag werkt met Facebook

 

Als je liever 1 op 1 werkt dan in een groep

  

Als je een dieet wilt volgen met shakes, repen en calorieën tellen

Voordelen van online coaching

- In je eigen tijd dus wanneer het jou het beste uitkomt

- Je kunt altijd en overal deelnemen

- Je bent een langere periode lid dus je gaat voor blijvend resultaat

- Starten wanneer je wilt

Zeer intensieve (bijna dagelijkse) begeleiding

- Voor net iets meer dan €1 per dag ga jij jouw doel bereiken

 

Als bonus krijg je

Maandelijks een extra video met een heerlijke Relaxercise les (combi Pilates/Stretching en ontspanningsoefening) om lekker thuis op een matje te doen met als afsluiting mijn zeer gewaardeerde bodytrippings ontspannigsoefening!

 

Maandelijks een extra video met een TABATA les (een ontzettend leuke en effectieve methode om in een zeer korte tijd het lichaam teprikkelen en te trainen)


Samen gaan we er aan werken om jouw hormonen weer voor jou te laten werken

Contactgegevens

Concordialaan 145b

4871 ZA Etten-Leur

info@gewichtsconsulentemonique.nl

06-46763931

Tijden

Maandag     9.30-10.30 Burn & Relax Rucphen

Dinsdag       8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Woensdag   8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Donderdag    8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Vrijdag           8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Zaterdag       docent Kosmeoo Health Amersfoort

• Gewichtsconsulente Monique © 2019•