Online groepscoaching

Online Groepscoaching

Facebook groep "Voeding als medicijn"

 

De laatste jaren heb ik gemerkt dat er behoefte is aan een meer flexibelere en intensievere manier van begeleiden. Daarnaast heb ik ontzettend veel kennis en ervaring op gebied van afvallen, voedingsgerelateerde klachten en hormonen en wil ik niets liever dan deze kennis met je delen.


In mijn besloten groep op Facebook "Voeding als medicijn" coach ik mijn klanten (bijna) dagelijks intensief. Het is mogelijk om op ieder moment in te stappen.


Wil jij liever een echte kickstart maken door middel van een lichte 30 dagen detox doe dan mee met de eerst volgende kickstart na de zomervakantie op 28-08-2019!
Hieronder wat reacties uit de groep na 25 dagen lichte detox:

 

 • Voel me minder opgefokt. Ik merkte dat ik de afgelopen jaren steeds stijver werd. Pijn hier en daar na het sporten. Mijn lijf voelt nu soepeler 👍 ik heb van de week nog mijn zuurgraad getest en zit nu op 7,5 dus helemaal goed nu 😃 ik ben ong. 3 kg afgevallen maar dat was niet mijn doel. Ik ben zeer bewust geworden van het belang van gezonde voeding en hierdoor geinspireerd! Op naar een volgende fase in het proces.

 • Nu 4,5 kilo kwijt 🎉 En ipv 1,5 liter cola light per dag, 1 glaasje per week. Voel me stiukken beter en geen honger of behoefte aan koekjes, chocola of andere meuk. Ik wordt er blij van 😊
 • Ik ben 4.8 kg kwijt🎉 Ik zit al veel lekkerder in mijn vel. Gisteren een appelflap op mijn werk afgeslagen terwijl ik die heeeel lekker vind. Ik zit in een goede modus. Alleen savonds heb ik het af en toe een beetje moeilijk, overdag geen behoefte aan verkeerde dingen. Dus het gaat goed

 • Bij mij gaat het ook goed dit keer! Geen behoefte aan zoet (at ik toch al zeer weinig), nog geen sterke behoefte aan koffie, daar zag ik het meest tegen op. Voor mij is het zo dat ik drink alleen thee als ik ziek ben......🙄. A.s. maandag zit ik op de 3wk en ben nu ca 2 kg kwijt, maar dat is niet m'n doel zoals je weet. Ik slaap veel beter en voel me fitter!

 • Ik voel me fitter en heb wonderbaarlijk geen behoefte aan koffie, snoep en koek. Ik ben ong 4 kg afgevallen. Ben ik ook zeker blij mee. Ben me meer bewust van gezond eten, geeft Echt een fijn gevoel.


Hoe ziet mijn online begeleiding er precies eruit?

 

 • Elke maandag een nieuwe videotraining in de Facebookgroep. Deze zal gaan over een onderwerp waaraan op dat moment behoefte is.
 • Elke maandagochtend stellen van jouw weekdoel (groot of klein).
 • Elke woensdagochtend om 9.00 uur een live Coachsessie op Facebook (via Facebook Live), waarin je me live alle vragen kunt stellen die je maar wilt. Het is geen probleem als je hier niet bij kunt zijn. Je kunt namelijk je vraag van te voren stellen en later terug kijken.
 • Elke vrijdag mogen behaalde resultaten gedeeld en gevierd worden in de groep (maar dit hoeft natuurlijk niet).
 • Ook deel ik foto’s en video's van hormoonproofmaaltijden en recepten in de groep. En natuurlijk is het nog leuker als de groep dit ook doet want zo motiveren en helpen we elkaar.
 • Ik geef je een kijkje in mijn dagelijkse leven en de manier waarop ik probeer zo goed mogelijk hormoonproof te leven binnen mijn eigen drukke leventje als moeder / vrouw en zelfstandig ondernemer. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het jij het niet kunt, want als ik het kan kun jij het zeker!
 • Ik leer je waar nodig hoe je recepten Hormoonproof kunt maken
 • Uiteraard zijn we er om elkaar te motiveren, stimuleren en waar nodig te corrigeren :-)

2 maanden  €165

6 maanden traject €395


Klanten  (Burn & Relax en 1 op 1 coaching) krijgen €50  korting op het 6 maanden traject

 Onderwerpen die zeker aan bod gaan komen

 

Werking van ons hormoonsysteem - Hormoonproof eten - Bewegen en trainen - Stress - Mindset - Supplementen de zin en onzin - Hormoonproofproducten - Ontspanningsoefeningen - Borstgezondheid - Hormoonfactor Schijf van 5 - Door de bomen het bos weer zien - Goede zelfzorg - Recepten hormoonproof maken - Koolhydraten hulp of hype? - Darmen - Spijsvertering - Bloedsuikerspiegel in balans - Stofwisseling boosten - Voedinggerelateerde klachten - Hormoonklachten - Happy door de overgang - Anti-aging - En nog veel, heel veel meer!

 

 

Voor wie ?

Als je wilt gaan voor een blijvende lange termijnsverandering zowel mentaal als fysiek


Als je samen, met gelijkgestemden, deel wilt uitmaken van een betrokken groep zodat je niet alleen door mij gemotiveerd kunt worden maar ook door de groep.

Want samen sta je sterk!

 

Als je dagelijks gecoached wil worden en een stok achter de deur kunt gebruiken

 

Als je gezondheid als uitgangspunt wilt nemen en niet het getal op de weegschaal

Voor wie niet?

Als je niet graag werkt met Facebook

 

Als je liever 1 op 1 werkt dan in een groep

  

Als je een dieet wilt volgen met shakes, repen en calorieën tellen

Voordelen van online coaching


- In je eigen tijd dus wanneer het jou het beste uitkomt

- Je kunt altijd en overal deelnemen

- Je bent een langere periode lid dus je gaat voor blijvend resultaat

- Starten wanneer je wilt

Zeer intensieve (bijna dagelijkse) begeleiding


 

En als bonus krijg je ook nog:


Maandelijks een extra video met een heerlijke Relaxercise les (combi Pilates/Stretching en ontspanningsoefening) om lekker thuis op een matje te doen met als afsluiting mijn zeer gewaardeerde bodytrippings ontspannigsoefening!


 of


een extra video met een TABATA les (een ontzettend leuke en effectieve methode om in een zeer korte tijd het lichaam te prikkelen en te trainen)


Contactgegevens

Concordialaan 145b

4871 ZA Etten-Leur

info@gewichtsconsulentemonique.nl

06-46763931

Tijden

Maandag     9.30-10.30 Burn & Relax Rucphen

Dinsdag       8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Woensdag   8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Donderdag    8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Vrijdag           8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Zaterdag       docent Kosmeoo Health Amersfoort

• Gewichtsconsulente Monique © 2019•