Mijn gezondheidsprogramma

 Resultaten gezien in mijn praktijk bij:


Ontstekingsklachten


Candida


Maagdarmproblemen 

 

Vermoeidheid 

 

Hoofdpijn

 

Huid problemen

 

KNO-klachten

 

Lipoedeem

 

Artrose

 

Aambeien

 

Haaruitval

 

Allergie

 

Eczeem

 

Psoriasis

 

Stijfheid en RSI

 

Hooikoorts

 

Astma

 

PCOS

 

Menstruatie klachten

 

Overgangsklachten


Oestrogeendominantie

 


Mijn gezondheidsprogramma

gebaseerd op het hormoonbalansdieet

Verminderen van ontstekingen, verbeteren van de spijsvertering en de darmflora, voedingsgerelateerde klachten en het in balans brengen van de hormonen en bloedsuikerspiegel. 


1 op 1 begeleiding in mijn praktijk aan huis of via skype of telefonisch

Tijdens het eerste consult (90 minuten) gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van jouw klachten. Dit doen we door een zeer uitgebreide analyse van jouw klachten- eet- en leefpatroon. Ik doe niet aan symptoombestrijding maar ga op zoek naar de onderliggende oorzaak, vandaar dat ik hier uitgebreid de tijd voor neem. Omdat de onderliggende oorzaak van klachten heel divers kunnen zijn en dus ook om een andere aanpak vraagt krijgt ieder een op maat uitgewerkt advies.

Na het eerste consult beslissen we samen of we met elkaar een traject* aan willen gaan. Zo ja dan ga ik je gelijk de eerste tools meegeven (of opsturen) om mee aan de slag te gaan.


Om tot een blijvend resultaat te komen werk ik met een vervolgtraject*:

In het tweede consult (90 minuten) starten we met de hormoonanalyse**, ontvang je van mij het uitgewerkte advies met uitleg en mijn boek boordevol informatie, coachingtools, recepten en heel veel achtergrondinformatie. In de overige 3 consulten (45-60 minuten) begeleid ik je stap voor stap naar het door jouw gewenste doel. Ter ondersteuning mag je tijdens het gehele traject deelnemen aan mijn besloten Facebook groep waar ik je extra motiveer door middel van videotrainingen (meer dan 50+).

Tijdens het gehele traject mag je onbeperkt je vragen stellen via whats-app of e-mail of in de besloten Facebookgroep.  1 malige advies inclusief hormoon & lichaamsanalyse* in mijn praktijk aan huis (150 minuten)

Heb jij geen behoefte aan een uitgebreid coach traject maar wil je wel advies hoe je jouw hormonen weer in balans kunt krijgen? Kies dan voor mijn uitgebreide hormoonanalyse om er achter te komen welke hormonen er bij jou uit balans zijn. Je krijgt direct tips en (voedings) adviezen om mee aan te slag te gaan inclusief voedingsmiddelenlijst. Uitgebreide bodymeting met schriftelijke uitleg. Inclusief 1 van de boeken Hormoonbalans voor vrouwen, Energieke vrouwen voedingskompas of het Hormoonbalans dieet. Alle ruimte om je vragen te stellen. Deze anaylse is ook zeer geschikt voor een 1 malig uitgebreid advies bij voedingsgerelateerde klachten.


**Bij de hormoonanalyse kijk ik naar symptomen van hormonale problemen zoals een trage of snelle schildklier, te hoog stress hormoon, bijnieruitputting (burn-out), insulineresistentie (op weg naar diabetes), te veel oestrogeen (oestrogeendominantie), te laag oestrogeen (overgang) te weinig testosteron (bij man en vrouw), te veel testosteron bij de vrouw (PCOS).In onderstaande video vertel ik je meer over mijn werkwijze:


Contactgegevens

Concordialaan 145b

4871 ZA Etten-Leur

info@gewichtsconsulentemonique.nl

06-46763931

Tijden

Maandag     9.30-10.30 Burn & Relax Rucphen

Dinsdag       8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Woensdag   8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Donderdag    8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Vrijdag           8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Zaterdag       docent Kosmeoo Health Amersfoort

• Gewichtsconsulente Monique © 2020• 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren