Mijn verhaal

Mijn eigen verhaal

Vanaf 18 jarige leeftijd kreeg ik diverse gezondheidsklachten. Zo had ik onder andere veel last van buikpijn met heftige, pijnlijke darmkrampen. Uit diverse niet al te fijne darmonderzoeken kwam niets bijzonders. Dus kreeg ik het stempel IBS, spastische darm of hoe je het ook wilt noemen.


Ik leerde leven met mijn klachten en met het feit dat ik iedere dag zakjes (blehh) en capsules moest innemen. In die tijd werkte ik als apothekersassistente en later ook als doktersassistente. Daar zag ik hoe de pillen en poeders over de toonbank gingen waarvan een deel vooral symptoombestrijding is en niets aan de oorzaak doet. 


Jaren lang heb ik met mijn klachten rond gelopen en begon ik mijn eigen zoektocht naar het herwinnen van mijn gezondheid en vitalitiet.  Ondanks vele bezoeken bij diverse therapeuten kon niemand mij echt verdere helpen.Uiteindelijk ben ik  zelf op zoek gegaan naar welke voeding wel en vooral niet bij mij past. Pas weer veel later ontdekte ik dat mijn zeer diverse klachten uiteindelijk een naam hadden namelijk Candida. Door voeding als medicijn is het mij uiteindelijk gelukt om mijn Candidabelasting onder controle te krijgen. Vanaf dat moment is het mjn missie geworden om jou ook te laten ervaren wat voeding als medicijn voor jou kan betekenen. Zodat jouw hormonen en je darmen weer in balans zijn en jij weer voor de volle 100% van je leven geniet.

 
Contactgegevens

Concordialaan 145b

4871 ZA Etten-Leur

info@gewichtsconsulentemonique.nl

06-46763931

Tijden

Maandag     9.30-10.30 Burn & Relax Rucphen

Dinsdag       8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Woensdag   8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Donderdag    8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Vrijdag           8.00-17.00 Praktijk Etten-Leur

Zaterdag       docent Kosmeoo Health Amersfoort

• Gewichtsconsulente Monique © 2020• 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren